Η Εταιρεία

Σας καλωσορίζουμε στην εταιρεία EC-PRO!!!
 
Η εταιρεία ec-pro δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών εφαρμογών παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις τόσο  στον επαγγελματία όσο και στον ερασιτέχνη σε όλο το φάσμα των ηλεκτρονικών εφαρμογών για  κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσια κτήρια.
 

Ως ec-pro στοχεύουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας, καλύπτοντας αξιόπιστα και ευέλικτα τις ανάγκες της αγοράς στην οποία κινούμαστε. Σεβόμαστε τον ανταγωνισμό αλλά παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας επιβραβεύοντας τις επιτυχίες και τη συνέπεια. Λειτουργούμε μέσα από την ομαδικότητα και αναπτύσσουμε συνέργιες και συνεργασίες μέσω των δραστηριοτήτων του ομίλου μας και των μετόχων του. Ενθαρρύνουμε την αποτελεσματική πρωτοβουλία, που συντελεί στην ανάπτυξη της εταιρείας μας.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που η ec-pro πλέον έχει γίνει ένα όνομα απόλυτης εμπιστοσύνης, αναγνωρίσιμο τόσο από τους συνεργάτες μας, όσο κι από τελικούς καταναλωτές.

 
Το προσωπικό της εταιρείας είναι όλοι άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα οι οποίοι έχουν ενστερνιστεί απόλυτα το όραμα της εταιρίας που είναι η απόλυτη αφοσίωση στην καθημερινότητα των Πελατών  υπέρ των επιχειρηματικών τους επιδιώξεων αλλά και της άνεσης των οικιακών μας πελατών.

 

 

Με εκτίμηση,
 
EC-PRO.GR 
ΑΦΜ:052706817 ΔΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
Εμπόριο ηλεκτρονικών-ηλεκτρικών προϊόντων
Βαλτετσίου 11
Αιγάλεω
Αριθ.ΓΕΜΗ: 147150601000
 
Τηλ. Κέντρο : 210 71 02 862